Eposgo

Τρόφιμα, διατροφή και δίαιτα

Η διατροφή σας μελωδία-up

Μεταξύ περνούν πολλές μέρες στη δουλειά και τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα παρακολουθούν την προσωπική και οικογενειακή μέριμνα, λίγοι άνθρωποι έχουν χρόνο να φάνε δεξιά. Αλλά δεν χρειάζεται να ανακαινίσει τη διατροφή σας για τη βελτίωση της υγιεινής διατροφής του. Διαβάστε περισσότερα για τη διατροφή σας δίνει μια μελωδία-up ›

Δημοφιλή θέματα στα τρόφιμα, τη διατροφή και τη δίαιτα

Τύποι δίαιτες για την πρόληψη καρδιακής προσβολής

Είτε έχετε υποστεί καρδιακή προσβολή πριν, ή προσπαθούν να αποτρέψουν ένα από το get-go, θα θέλετε να συμπεριλάβετε μια καρδιά-υγιεινή διατροφή σε σχέδιο πρόληψης των ασθενειών της καρδιάς σας. Ο στόχος μιας δίαιτας πρόληψη των καρδιακών παθήσεων είναι να χάσουν βάρος, αν είστε υπέρβαροι, και να μειώνουν τη χοληστερόλη, την αρτηριακή πίεση και τα τριγλυκερίδια. Οργανωμένα σχέδια διατροφής μπορούν να βοηθήσουν να κάνουν αυτοί οι στόχοι πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα για τις δίαιτες που προλαμβάνει τις καρδιακές προσβολές ›

Όταν η δύναμη της θέλησης δεν είναι αρκετή

Όταν είστε σημαντικά υπέρβαρος, κανείς δεν πρέπει να σας πω ότι θα ήθελα ίσως να είναι πιο ευτυχισμένοι και υγιείς, χωρίς τα επιπλέον κιλά. Τι γίνεται όμως αν το βάρος δεν θα βγει, δεν έχει σημασία πόσο σκληρά την προσπάθειά σας;

Δύναμη της θέλησης από μόνη της δεν μπορεί να είναι αρκετό για τους ανθρώπους που είναι σημαντικά υπέρβαροι. Εάν έχετε ειλικρινά προσπαθήσει να χάσετε βάρος και απέτυχε, φάρμακα ή χειρουργική επέμβαση θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε ορισμένες ασθένειες.

Τα περισσότερα ιατρικά προγράμματα απώλειας βάρους για πρώτη φορά να σας βοηθήσει να κάνετε τις μακροπρόθεσμες αλλαγές στη συμπεριφορά που απαιτούνται για να επιτύχουν και να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Αυτό περιλαμβάνει τακτική άσκηση και υγιεινή διατροφή.

Εάν εξακολουθείτε να παραμένουν σοβαρά υπέρβαροι, εσείς και ο γιατρός σας μπορεί να συζητήσει αυτές τις άλλες επιλογές.

Όταν το βάρος δεν θα βγει ›

Η είδηση ​​σχετικά χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες

Low-carb/high-protein δίαιτες-όπως η Atkins, South Beach, τη ζώνη, και το Sugar Busters-είναι να πάρει πολλή προσοχή αυτές τις μέρες, ως εναλλακτικές λύσεις για τις πιο παραδοσιακές δίαιτες απώλειας βάρους που τονίζουν υδατάνθρακες και περιορίστε τα λιπαρά. Αλλά ενώ μερικές μελέτες δείχνουν οι άνθρωποι σε αυτές τις δίαιτες μπορούν να χάσουν βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα, παραμένουν ερωτήματα για το κατά πόσο μπορούν να διατηρήσουν την απώλεια βάρους τους και την υγεία τους με την πάροδο του χρόνου..

Η απώλεια βάρους είναι ένα καυτό θέμα, επειδή σχεδόν τα δύο τρίτα των ευρωπαίων ενηλίκων είναι υπέρβαροι και το 30 τοις εκατό είναι παχύσαρκα, σύμφωνα με το CDC.

Atkins και άλλες δίαιτες low-carb/high-fat εστιάζουν στο γεγονός ότι οι υδατάνθρακες ανεβάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης στο σώμα. Η ινσουλίνη οδηγεί τη ζάχαρη αίματος στα κύτταρα και εμποδίζει το λίπος χωρίς να χαλάσει στο σώμα? Αυτό σας κρατά από την απώλεια βάρους. Οι υποστηρικτές της δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων να λαμβάνουν αυτό το ένα βήμα παραπέρα. Λένε ότι αν οι υδατάνθρακες ανεβάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης και να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους, η μείωση των υδατανθράκων θα οδηγήσει σε χαμηλότερα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα, οδηγεί σε απώλεια βάρους. Και γιατί δεν τρώτε τους υδατάνθρακες, το σώμα σας διασπά το λίπος για να παρέχει την αναγκαία ενέργεια.

Είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες αποτελεσματικές; ›

Προετοιμασία για το ραντεβού σας

Με μόλις 13 λεπτά κατά μέσο όρο για να συναντηθεί με τον γιατρό σας, πριν από την επίσκεψη του σχεδιασμού είναι σημαντική για τη συνολική εμπειρία φροντίδα σας. Πάρτε τα καλύτερα αποτελέσματα ακολουθώντας τις ABCs των ιατρικών επισκέψεων: Άφιξη νωρίς. Να είστε προετοιμασμένοι. Επικοινωνούν. Ο γιατρός σας εκτιμά τον ενεργό ρόλο που παίρνετε στην υγεία σας. Αναζήτηση HealthGrades για την κορυφαία βαθμολογία των τοπικών διαιτολόγους και διατροφολόγους ›

Τρόφιμα και διατροφή απόφαση οδηγούς για τα παιδιά

Είναι σημαντικό ότι ακόμη και τα μικρά παιδιά να τρώνε υγιεινά και να μάθουν υγιείς διατροφικές συνήθειες, προκειμένου να αναπτυχθεί φυσιολογικά και να φτάσει το πλήρες δυναμικό ανάπτυξής τους. Πρώιμη διατροφή βοηθά επίσης τα παιδιά να αποφευχθούν προβλήματα υγείας της παιδικής ηλικίας που σχετίζονται άμεσα με τη διατροφή, όπως η σιδηροπενική αναιμία, κακή ανάπτυξη, η παχυσαρκία, και κοιλότητες. Απαντώντας στις ερωτήσεις σε αυτόν τον οδηγό, θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες που θέλετε το παιδί σας να κατέχει. Ξεκινήστε την εκτίμηση της διατροφής για βρέφη και μικρά παιδιά ›