Eposgo

Η ενασχόληση με το άγχος προθεσμία

Ξέρετε το συναίσθημα, τον κόμπο στο στομάχι σας που προκαλείται από το φόβο του να μην πάρει μια έκθεση, την παρουσίαση ή το έργο γίνονται στην ώρα τους. Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν μπορείτε να πείτε, "Αυτό είναι όλο!"

Μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο σκληρά και γρήγορα εργάζεστε, μπορείτε να χάσετε την προθεσμία σας, προσθέτοντας τη σωματική και συναισθηματική σας άγχος. Αυτό δεν είναι ένας υγιεινός τρόπος για να εργαστούν, και επίσης μπορεί να είναι επιζήμια για την καριέρα σας.

"Λείπει προθεσμίες είναι ένα σημάδι μιας μη δεσμευμένη εργαζομένων στο μυαλό πολλών διευθυντών και είναι απαράδεκτη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας», λέει ο Chris S. Frings, Ph.D., ένας επαγγελματίας ομιλητής και συγγραφέας του βιβλίου Ο Hitchhiker οδηγός για την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου. «Η αναβλητικότητα, μη ρεαλιστικές προθεσμίες ή / και η έλλειψη των κατάλληλων προτεραιοτήτων είναι γιατί οι περισσότεροι προθεσμίες χαθεί. Οι άνθρωποι επίσης συχνά ξεκινήσει πολύ αργά για να εργαστεί σε ένα πρόγραμμα με προθεσμία. Αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για να ξεκινήσει κάτι προκαλεί άγχος και συχνά οδηγεί σε λιγότερο από καλύτερα τη δουλειά σας. "

Ο Δρ Frings προσφέρει τις ακόλουθες προτάσεις σχετικά με το πώς να παραμείνουν σε τροχιά.

Κάντε το ενδιαφέρον

Κανείς δεν συμπαθεί βαρετή δουλειά, έτσι οι άνθρωποι έχουν την τάση να το αναβάλλουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Η λύση είναι να γίνει ένα παιχνίδι για το κουραστικό σχέδια για να προσθέσει ενθουσιασμό σε αυτό. Για παράδειγμα, δώστε στον εαυτό σας σημεία για την επίτευξη προόδου σε ένα έργο, στη συνέχεια, δώστε στον εαυτό σας μια ανταμοιβή για κάθε 10 πόντους.

Σπάσει

Μερικές φορές, μια εργασία μπορεί να είναι τόσο μεγάλη ώστε είναι δύσκολο να καν ξεκινήσετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνει ή πώς να το κάνετε, ρωτήστε για πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Στη συνέχεια να λάβει αυτό το πρώτο βήμα για να πάρει την μπάλα τροχαίο για το έργο.

Αναλύστε τις προθεσμίες

Μην φοβάστε να πείτε το αφεντικό σας μια προθεσμία του έργου είναι ρεαλιστικό. Μπορεί να ανησυχείτε ότι ή αυτή θα νομίζετε ότι είστε αργή και ανίκανη, αλλά το αντίθετο είναι αλήθεια. Αποδεικνύει την ικανότητά σας να αναλύσει όλες τις πτυχές μιας εκχώρησης και να αξιολογήσει πόσο καιρό θα λάβει κάθε. Δείχνει επίσης την ανησυχία σας για να γίνουν τα πράγματα στην ώρα τους.

"Είναι καλύτερα να πω κάτι μπροστά, ώστε να μπορείτε να πάρετε είτε μια πιο ρεαλιστική προθεσμία ή να πάρετε επιπλέον βοήθεια ώστε να μπορείτε να τηρήσουν την προθεσμία," λέει ο Δρ Frings.

Ιεραρχεί καταλλήλως

Μπορείτε να αναβάλλετε να κάνει ένα έργο με προθεσμία προκειμένου να κάνει τις καθημερινές επείγουσες εργασίες σας. Το πρόβλημα είναι, το έργο σας δεν μπορεί ποτέ να ξεκινήσετε.

"Αν έχετε πολλαπλά καθήκοντα, ρωτήστε τον προϊστάμενό σας για να τους δοθεί προτεραιότητα ώστε να γνωρίζετε ποιες είναι πιο σημαντικό», λέει ο Δρ Frings. "Συζήτηση για τις προθεσμίες και πώς μπορείτε να βρείτε το χρόνο να τους συναντήσει με αυτόν ή αυτήν, πάρα πολύ."

Αφήστε για τα απρόβλεπτα

Έργα συνήθως να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι θα περιμένατε. Διακοπές, τις καθυστερήσεις, τις κρίσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις μπορεί να φάει μέχρι το χρόνο σας.

"Πάντα σχέδιο επιπλέον χρόνο για να τηρήσουν την προθεσμία σας," λέει ο Δρ Frings. "Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμη και να είναι σε θέση να μετατρέψει το έργο σας πριν από το χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα μειώσει το άγχος σας και να εντυπωσιάσει το αφεντικό σας."

Σχέδιο μπροστά

Αν έχετε μια προθεσμία, μπορείτε να προγραμματίσετε για να ανταποκριθεί δουλεύοντας προς τα πίσω από την οφειλόμενη ημερομηνία σας. Λίστα με όλα όσα πρέπει να γίνουν και να θέσει ένα μίνι προθεσμία για αυτό.

Τέλος, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με προθεσμίες ή άλλες εργασίες, να είστε βέβαιος να φροντίσετε τον εαυτό σας με σωστή διατροφή, τακτική άσκηση και τη λήψη του χρόνου για την αποσυμπίεση.