Eposgo

Η διακοπή του καπνίσματος

Γεγονότα διακοπή του καπνίσματος

Η διακοπή του καπνίσματος χρησιμοποιείται για να περιγράψει το συνδυασμό της ιατρικής και βοηθήματα, οι αλλαγές στις προσωπικές συνήθειες και συναισθηματικής υποστήριξης που βοηθούν τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα. Μάθετε περισσότερα ›

Συμβουλές για μια επιτυχημένη σταματήσουν το κάπνισμα ημέρα

Έχετε κάνει την εργασία σας, έκανε το σχέδιό σας, πέταξε όλα τα τσιγάρα σας και τώρα η μεγάλη μέρα είναι εδώ: Day One από το σχέδιό σας να σταματήσουν το κάπνισμα. Αν μπορείτε να το κάνετε μέσα από αυτή την πρώτη ημέρα και αυτή την πρώτη εβδομάδα, όταν τα συμπτώματα στέρησης νικοτίνης είναι στα καλύτερά τους, θα είστε στο δρόμο σας προς την επιτυχία.

Βρείτε συμβουλές για την επιτυχία ›

Κάπνισμα: η αλήθεια και οι συνέπειες

Σκέφτεστε να δίνει τα τσιγάρα; Εάν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν χωρίς επιτυχία, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για το αν μπορείτε να κλείσετε για τα καλά. Μπορείτε επίσης να αναρωτιούνται πώς να προετοιμαστούν για μια τέτοια μεγάλη αλλαγή. Ξεκινήστε με την εκμάθηση ό, τι μπορείτε για τους κινδύνους του καπνίσματος στην υγεία. Στη συνέχεια, εξετάζει πώς η διακοπή του καπνίσματος θα επηρεάσει την υγεία και τη ζωή σας. Τέλος, οπλιστείτε με τις τελευταίες τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν τους καπνιστές να σταματήσουν. Υπάρχουν τώρα περισσότερες ενισχύσεις για να βοηθήσουν τους καπνιστές να γίνουν πρώην καπνιστές από ποτέ.

Όταν καπνίζετε, οι τοξίνες που μεταφέρονται από το αίμα σας σε κάθε όργανο στο σώμα σας. Ταυτόχρονα, το μονοξείδιο του άνθρακα στον καπνό του τσιγάρου κρατά τα ερυθρά αιμοσφαίρια από την άσκηση όσο οξυγόνο κανονικά. Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα σε όλο το σώμα σας στερείται το οξυγόνο που χρειάζονται για να λειτουργήσει σωστά, η Ευρωπαϊκή Ένωση πνευμόνων (ALA), λέει.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διακοπή του καπνίσματος ›

Η διακοπή του καπνίσματος: την κατάσβεση της πυρκαγιάς

Σε ένα ιδανικό, μη εθιστική κόσμο, η ιδέα ότι κάθε χρόνο, το κάπνισμα λογαριασμούς για σχεδόν έναν στους πέντε θανάτους στην Ευρώπη θα καταστήσει καπνιστές θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα. Ή, η γνώση ότι το κάπνισμα προκαλεί τα πάντα, από τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις σε θέματα αναπαραγωγής και τα αναπνευστικά προβλήματα θα ήταν αρκετό για να κάνει κάποιος απέχουν από ποτέ άναμμα και πάλι. Το γεγονός είναι, η χρήση του καπνού είναι η πιο κοινή αποτρέψιμη αιτία θανάτου. Ακόμα κι έτσι, εγκατάλειψη δεν είναι εύκολο.

Έρχεται πραγματικά κάτω στη νικοτίνη. Η νικοτίνη είναι εξαιρετικά εθιστική και βρίσκονται σε όλα τα προϊόντα καπνού. Δεν είναι καμία κατάπληξη που τόσοι πολλοί πρώην καπνιστές λένε να παρατήσουν τα τσιγάρα ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Το κάπνισμα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ηρεμία και ικανοποιημένοι, αλλά αυτό είναι όπου ξεκινά ο κύκλος. Τα περισσότερα μπορείτε να καπνίζετε, η περισσότερη νικοτίνη θα πρέπει να αισθάνονται αυτόν τον τρόπο. Γίνεται ένα φυσιολογικό μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας.

Μαθαίνοντας περισσότερα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ›

Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να σταματήσουν το κάπνισμα

Όταν έχετε διαγνωστεί με καρκίνο - ιδιαίτερα του καρκίνου του πνεύμονα - μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτούμε ή να μιλήσουμε για τη διακοπή του καπνίσματος. Γιατί; Επειδή καπνίζετε αν και όλοι γνωρίζουν ότι το κάπνισμα είναι κακό για την υγεία σας. Και όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Πλέον, γνωρίζουμε επίσης ότι η εγκατάλειψη είναι δύσκολο.

Με τα χρόνια, ίσως έχετε προσπαθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα. Ή ίσως θα θέλατε να, ή σχεδιάζονται σε αυτό, αλλά ποτέ δεν το έκανε. Τώρα που είστε αντιμέτωποι με τον καρκίνο, μπορείτε να είστε συγκλονισμένοι με την ενοχή, ή εστιάζουν τη θεραπεία σας. Δεν μπορεί ακόμη και να σκεφτόμαστε τη διακοπή του καπνίσματος. Ή μπορεί να σκέφτεστε, "Έχω καρκίνο?. Δεν έχει νόημα τώρα"

Μάθετε περισσότερα για την εγκατάλειψη ›

Βοήθεια για τη συνήθεια του καπνίσματος σας

Αν είστε καπνιστής, η διακοπή του καπνίσματος είναι το πιο σημαντικό βήμα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αυξήσει το μήκος και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας, σύμφωνα με την ΗΠΑ Γενικού Χειρουργού.

Η διακοπή του καπνίσματος δεν είναι εύκολη, αλλά μπορεί να γίνει. Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσουν το κάπνισμα είναι κάποιος συνδυασμός φαρμάκων, μια μέθοδος για να αλλάξετε προσωπικές συνήθειες και συναισθηματική υποστήριξη.

Εδώ είναι μια αναθεώρηση των σταματήσουν το κάπνισμα ενισχύσεις, από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρκίνου (ACS).

Αυτά τα μπαλώματα παρέχουν μια μετρημένη δόση νικοτίνης μέσω του δέρματος. Δεδομένου ότι οι δόσεις της νικοτίνης μειώνεται με την αλλαγή μπαλώματα πέρα ​​από μια πορεία εβδομάδες, ο χρήστης του καπνού απογαλακτισμό μακριά από τη νικοτίνη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνήθειες καπνίσματος ›

Η διατήρηση του βάρους, αφού έχετε κόψει το κάπνισμα

Χρειάζεται τώρα μια άλλη δικαιολογία, αν δεν έχουν κόψει το κάπνισμα, γιατί ανησυχείτε μπορείτε να κερδίσει το βάρος.

Αν και γενικά οι άνθρωποι παίρνουν βάρος όταν σταματούν το κάπνισμα, μπορείτε να μειώσετε τις πιθανότητες της προσθέτοντας επιπλέον κιλά με τη λήψη μέτρων για την πρόληψη. Έχοντας επίγνωση των καταστάσεων στις οποίες θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να τρώνε και στη διαμόρφωση στρατηγικών για την αντιμετώπιση αυτές τις περιπτώσεις είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Οι παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το βάρος σας μετά τη διακοπή του καπνίσματος.

Κάνοντας μια βόλτα, ποδήλατο, χορό ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη αερόβια δραστηριότητα σας αρέσει είναι ένα σημαντικό συστατικό του προγράμματος ελέγχου του βάρους. Προσπαθήστε να ασκείστε τουλάχιστον 30 έως 60 λεπτά τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διακοπή του καπνίσματος ›

Πώς να σταματήσουν το κάπνισμα, και πάλι

Εάν είστε όπως οι περισσότεροι καπνιστές που έχουν προσπαθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα, μπορεί να έχετε δοκιμάσει αρκετές φορές ανεπιτυχώς. Αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά και να επιτύχουν.

Λιγότεροι από το ένα τέταρτο των ατόμων που προσπαθούν να σταματήσουν το κάπνισμα είναι σε θέση να το κάνει πέρα ​​από τρεις μήνες πριν από την επανέναρξη του καπνίσματος, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη Δημόσια Υγεία. Οι γυναίκες συνήθως δυσκολεύονται να σταματήσουν το κάπνισμα από ό, τι οι άνδρες, παρόλο που οι γυναίκες έχουν υψηλότερο κίνδυνο από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα.

Οι παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν να αποβάλουν αυτή τη συνήθεια, και πάλι, για το καλό.

Αν υποτροπή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μην παραιτηθεί. Αντ 'αυτού, κάνει απολογισμό της κατάστασης. Όταν έκανε την υποτροπή αρχίσω και τι το προκάλεσε;

Μάθετε πώς να σταματήσουν το κάπνισμα ›