Eposgo

Κοιτάζοντας την ευτυχία ως επιλογή

Είστε ένα πρόσωπο που μπορεί να λειτουργήσει σε δύσκολες ερωτήσεις; Ερωτήματα όπως: Τι είμαι ευγνώμων για; Τι επιλογές έχω; Τι ενέργειες μπορώ να πάρω για να βελτιώσω τη ζωή μου; Ποιες είναι οι κύριες δυνάμεις μου; Πώς μπορώ να ζήσουν μια πιο ισορροπημένη ζωή;

Οι άνθρωποι που μπορούν να λειτουργήσουν σε αυτά τα ζητήματα που ενδέχεται επίσης περιγράφουν τους εαυτούς τους ως ευτυχισμένη.

«Η ευτυχία δεν είναι ούτε διάθεση ούτε ένα συναίσθημα. Mood είναι μια βιοχημική ασθένεια, και τα συναισθήματα είναι παροδικά συναισθήματα », λέει ο Dan Baker, Ph.D., διευθυντής της Ζωής Πρόγραμμα Ενίσχυσης στο Canyon Ranch στο Tucson, Αριζόνα, και συγγραφέας του τι Happy People Know. «Η ευτυχία είναι ένας τρόπος ζωής, ένα επιτακτικό προοπτικές που αποτελείται από ιδιότητες όπως η αγάπη, η αισιοδοξία, το θάρρος και την αίσθηση της ελευθερίας. Δεν είναι κάτι που αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει η κατάστασή σας. "

Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ευτυχία είναι κάτι που γεννιόμαστε με, αλλά μπορείτε να μάθετε τις ιδιότητες της ευτυχίας με mastering εργαλεία ευτυχία Δρ Μπέικερ που περιγράφεται εδώ.

Εκτίμηση

Αυτό είναι το πιο θεμελιώδες εργαλείο. Είναι μια μορφή αγάπης που ζητά τίποτα και δίνει τα πάντα.

"Λαμβάνοντας ώρα κάθε μέρα για να εκτιμήσουν τι έχετε, να σκεφτούμε τους ανθρώπους που έχουν κάνει τη διαφορά, να αναγνωρίσει την αγάπη που έχετε ή είχατε. Κάθε ένα από αυτά τα πράγματα μπορεί να στρέψω την προσοχή σας για το καλό στη ζωή σας, "λέει ο Δρ Μπέικερ. "Η διαδικασία αυτή μετατοπίζει την προσοχή σας μακριά από τον φόβο, το οποίο είναι συχνά η βάση της δυστυχίας."

Επιλογή

Αίσθημα όπως σας δεν έχουν άλλη επιλογή ή επιλογές στη ζωή είναι σαν να είσαι στη φυλακή. Οδηγεί σε κατάθλιψη, το άγχος και έμαθε ανικανότητα.

«Δυσαρεστημένοι οι άνθρωποι κάνουν το λάθος να δώσει για να το φόβο, η οποία περιορίζει την αντίληψή τους για τις επιλογές που έχουν," λέει ο Δρ Μπέικερ. "Happy άνθρωποι στρέφονται μακριά από τον φόβο και διαπιστώνουν ότι έχουν μια σειρά από επιλογές που μπορούν να κάνουν σχεδόν σε κάθε κατάσταση."

Προσωπική δύναμη

Προσωπική δύναμη έχει δύο συνιστώσες: την ανάληψη της ευθύνης και την ανάληψη δράσης. Σημαίνει τη συνειδητοποίηση η ζωή σας ανήκει σε σας και στη συνέχεια να κάνει κάτι γι 'αυτό.

"Όταν είσαι ασφαλής στην προσωπική σας δύναμη, θα σας κρατά από το να γίνει θύμα," λέει ο Δρ Μπέικερ. «Όταν το έχετε, ξέρετε ότι μπορείτε να χειριστείτε τα πιάτα, ανεξάρτητα από τη ζωή έξω."

Οδηγώντας με τις δυνάμεις σας

Εστιάζοντας στις αδυναμίες σας ενισχύει δυστυχία. Με την εστίαση στις δυνάμεις σας, μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα και να βελτιώνουν τις συνθήκες.

"Η οικοδόμηση και η διεύρυνση ταλέντα σας και τις θετικές ιδιότητες αισθάνεται καλά και βελτιώνει ποσοστό επιτυχίας σας σε κάθε προσπάθεια," λέει ο Δρ Μπέικερ. "Οι άνθρωποι παίρνουν ενέργεια από το κτίριο για τις επιτυχίες τους, δεν αγωνίζονται αποτυχίες τους."

Δύναμη της γλώσσας

Νομίζεις ότι στα λόγια, και αυτές οι λέξεις έχουν τη δύναμη να περιορίσει ή να σας ελευθερώσει. Ομοίως, οι ιστορίες σας πείτε στον εαυτό σας για τη ζωή σας να γίνει τελικά τη ζωή σας.

"Self-talk είναι ισχυρό, έτσι είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας," λέει ο Δρ Μπέικερ. "Εάν χρησιμοποιείτε καταστροφική ή κρίσιμη γλώσσα, θα ωθήσει τον εαυτό σας βαθύτερα στο φόβο. Ακόμη και κάτι τόσο απλό όσο καλώντας μια απροσδόκητη κατάσταση μια δυνατότητα, αντί ενός προβλήματος μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει κανείς. "

Ένας καλός κανόνας για να ακολουθήσει στην αυτο-talk είναι να μιλήσετε για τον εαυτό σας με τον τρόπο που θέλουν οι άλλοι να σου μιλήσω.

Πολυδιάστατη διαβίωσης

Υπάρχουν τρία βασικά συστατικά της ζωής: τις σχέσεις, την υγεία και το σκοπό, ή την εργασία. Πολλοί άνθρωποι, ωστόσο, να θέσει όλη την ενέργειά τους σε μία μόνο περιοχή.

"Αλλά ποτέ αυτόν τον τρόπο λειτουργεί», λέει ο Δρ Μπέικερ. «Η ευτυχία έρχεται από την ζουν μια πλήρη ζωή."