Eposgo

Χαλαρωτικό τρόπους για να απαλλαγείτε από το στρες

Ζούμε σε τεταμένη και αγχωτικές φορές.

"Αλλά μπορείτε εύκολα να αποφύγετε την προσθήκη με την αναταραχή," λέει ο Mike George, δάσκαλος διαλογισμού και συγγραφέας από 1.001 τρόποι για να χαλαρώσετε. "Στην πραγματικότητα, μπορείτε να γίνετε ένας από εκείνους τους ανθρώπους για τους οποίους ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη? Όσους μπορούν να παραμείνουν ψύχραιμοι σε μια κρίση, δροσερό στη μέση του χάους και επικεντρώθηκε στις θετικές όταν όλοι γύρω σου είναι διατεθειμένοι να ενισχυθεί η αρνητική. Εάν μπορείτε να μείνετε χαλαροί και ήρεμοι, να βοηθά τους άλλους να κάνουν το ίδιο. "

Αφού πέρασε 20 χρόνια ερευνώντας το άγχος και τη διδασκαλία του διαλογισμού και τεχνικές διαχείρισης του στρες, κ. Γιώργος είναι μοναδικά κατάλληλη για να προτείνει τους παρακάτω τρόπους για να αποφύγετε και να ασχοληθεί με το άγχος στη ζωή σας.

Επιβραδύνουν

  • Ξεχάστε τα λάθη του χθες. Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα. Το μυαλό σας έχει ανανεωθεί από τον ύπνο, και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η χθεσινή εσφαλμένες κρίσεις ή ατυχίες θα επαναληφθούν.

  • Αποφασίστε να είναι χαρούμενος σήμερα, δεν έχει σημασία τι θα συμβεί ή ποιος κάνει τι. Είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας για να κάνετε αυτή την επιλογή. «Η ευτυχία είναι η πραγματική ασθένεια της αυτο-επίγνωση, και η πηγή της βρίσκεται μέσα μας», λέει ο κ. Γιώργος. "Για να αποφασίσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι είναι θετική, αυτοεκπληρούμενη δράση, συγκρίσιμη με το ρητό« εγώ »σε τελετή του γάμου."

  • Δημιουργήστε μια προσωπική επιβεβαίωση και κηρύξει 20 φορές για τον εαυτό σας κάθε πρωί. "Οι επιβεβαιώσεις είναι απλές, θετικές» είμαι... » δηλώσεις, όπως «είμαι σε ειρήνη», «είμαι ένας πύργος της strength'-που χτίζουν την αυτοεκτίμηση και μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού», λέει ο κ. Γιώργος. "Θα αντιμετώπιση των αρνητικών μηνυμάτων που συχνά δώσουμε στον εαυτό μας υπενθυμίζοντάς μας εγγενή αξία μας."

  • Πατήστε το κέντρο της παλάμης σας με τον αντίχειρα του άλλου χεριού σας για να ανακουφίσει τη νευρικότητα σε στρεσογόνες καταστάσεις, όπως συνεντεύξεις. Αυξήστε την πίεση σταθερά καθώς εκπνέετε. Κρατήστε για τρεις έως επτά δευτερόλεπτα. Απελευθερώστε την πίεση καθώς αναπνέετε μέσα Επαναλάβετε τρεις φορές ή μέχρι να αισθανθείτε σας το άγχος ολίσθηση μακριά.

  • Μην απλά να κάνουμε κάτι, κάτσε εκεί! Σε αντίθεση με τη συνηθισμένη φράση, αυτό είναι μερικές φορές η καλύτερη προσέγγιση όταν τα συναισθήματα είναι υψηλές, τα προβλήματά σας φανεί συντριπτική ή εσωτερική πυξίδα σας δεν σας δίνει μια σαφή κατεύθυνση να ακολουθήσει. Απλά αφιερώστε λίγα λεπτά για να καθίσει σε ακινησία, συγκεντρώνει δυνάμεις σας. Δώστε το μυαλό σας και την άδεια για να χαλαρώσετε το σώμα.

  • Ξετυλίξουν ένα πρόβλημα. Τα περισσότερα προβλήματα έχουν έναν αριθμό κλώνων μπερδεμένα μεταξύ τους, συχνά περίπλοκους τρόπους. Αν φαίνεται αδύνατο να ξετυλίξουν το κόμπο, κάνουμε μια αρχή, προσπαθώντας να αναφέρουμε καθένα από τα διαφορετικά σκέλη. Σχεδιάστε σε χαρτί, με μια λέξη ή δύο παράλληλα με κάθε ξεχωριστή γραμμή για να το χαρακτηρίσει. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι τα κομμάτια εντοπισμό του προβλήματος με αυτόν τον τρόπο οδηγεί σε μια σημαντική ανακάλυψη στην εκπόνηση μιας λύσης.

  • Σκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να κάνετε κάτι, όχι γιατί δεν μπορούν-το μόνο που χρειάζεται είναι μια αλλαγή στη στάση. Αφού έχετε σπάσει την αρνητική λογική της σκέψης σας, μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο στον οποίο μπορεί να φαίνονται θετικές προσεγγίσεις.

  • Νόμος "ως εάν". Το μυαλό σας είναι πολύ υποβαλλόμενος. Εάν ενεργούν σαν να είστε ήρεμη, ευτυχισμένη και χωρίς άγχος, τελικά θα βρείτε αυτό γίνεται πραγματικότητα.

  • Πραγματικά να ακούσετε τους ανθρώπους. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε άλλους, θα μείνετε σε ισορροπία με αυτά. Ενεργός ακούσουμε τι λένε οι άλλοι.

  • Φέρτε ένα ανοικτό μυαλό σε νέους ανθρώπους, τόπους και εμπειρίες. "Ο τρόπος σας είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους», λέει ο κ. Γιώργος. "Open-minded άνθρωποι τείνουν να βρείτε περισσότερα για να απολαύσετε και λιγότερο να είναι απογοητευμένος ή τόνισε με."